Ste tudi vi ena izmed mnogih, ki trpi za strašnimi menstrualnimi bolečinami?

Veliko žensk pred krvavitvijo in v njenem trajanju trpi hude bolečine in takrat se zdi, da enostavno ne pomaga nič.

Predstavljamo vam nekaj  nasvetov, kako te bolečine vsaj malo omiliti, brez da bi posegale po močnih protibolečinskih tabletah.

Pin It

Preberite več: Boleče menstruacije?

Depilacija intimnih delov je v primerjavi s preteklostjo, danes res nujna. Za kakšno depilacijo se odločiti, pa je večno vprašanje. Pri tej temi so nam na pomoč priskočile kozmetičarke iz Kozmetičnega salona Maribor '' Lepa in Negovana''.

 

Pin It

Preberite več: Depilacija...

 Ste tudi vi ena izmed tistih, ki se nenehno srečuje s težavami 'tam spodaj'?

 

Pin It

Preberite več: Intimna nega za...

zkušnja uporabe Mooncup | INTIMA Najpogostejši odziv na omembo silikonske menstrualne skodelice Mooncup je: "UFFF!" Morda je to zaradi imena blagovne znamke, ki jo ženske povezujejo z hipiji, ki so častili svojo notranjo boginjo, ali pa pojem predstavlja preveč tehničnih podrobnosti, ki so bolj blizu moškim. V današnjih časih so menstrualne skodelice so bolj priljubljene pri naprednejše mislečih ženskah. Poleg njihove trajnosti imajo tudi ostale prednosti v primerjavi s tamponi. Brez menjave, jih je mogoče nositi tudi do 12 ur, za razliko od tamponov, jih niso nikoli povezali s strupenim šok sindromom, njihovi izdelovalci pa trdijo, da ne posegajo v vaginalno floro. Stanejo okoli 30 EUR. Strošek menstrualne skodelice bi v primerjavi z mojim izračunom uporabljenih tamponov in vložkov v zadnjih letih pomenil pravi prihranek.

 

Pin It

Preberite več: Izkušnja uporabe...

Keglove vaje, so vaje za mišice vaginalnega dela. Vaje pomagajo ženskam, ki so imele težave z nekontroliranim uriniranjem, odpraviti to težavo, ki se pogosto pojavlja po porodu. Z izvajanjem t. i. Keglovih vaj pacientke kmalu spoznajo, da imajo tudi presenetljiv stranski učinek – ženska, ki izvaja te vaje lažje ter intenzivneje doživi orgazem.


 

Pin It

Preberite več: Keglove vaje