Prihaja čas, ko se bomo spet našemili. Konec meseca oktobra nas čaka znameniti Halloween, malo kasneje pa še Pust.

 

Maškarade vse bolj zaznamujejo prekrasni kostumi, kot so čarovnice, čebelice, zapeljive policajke, pa tudi politiki. V zadnjem času se je med pustnimi šemami vnel pravi bolj za privlačne nagrade, ki jih ponujajo organizatorji noči čarovnic ali pustnega rajanja.

 

Med najbolj priljubljene kostume spadajo predvsem liki iz različnih serij ali animiranih filmov, ter različni kostumi za pare. Ali se boste našemile v princeske, animirane like kot so Harley Quinn, Super žensko ali Spidermana, v vsakem primeru, boste deležne pozornosti.

 

Tokrat vam predstavljamo romantični pustni kostum prinese Else iz animiranega filma Ledeno kraljestvo. Kostum je v primerjavi z ostalimi ponudniki podobnih kostumov, primeren tudi za odrasle. Če imate doma princesko, se lahko našemita v paru (velika in mala Elsa).

 

Zabavna rajanja bomo poskušali začiniti z izvirnimi pustnimi kostumi, med katere spada tudi znamenita Elsa iz priljubljenega animiranega filma Ledeno kraljestvo. Kljub temu, da je kostum popularen že nekaj let, se njegova priljubljenost še vedno ohranja. Kostum lahko začinite z dodatki, primernimi za Noč čarovnic ali ga nosite na romantičen način. Vse je v detajlih in ličenju.

 

Ker so zabave vse bližje, je sedaj skrajni čas, da pregledate ponudbo in izberete sebi pravšnji kostum. Na spodnji povezavi boste našle tudi veliko izbiro kostumov za vašega partnerja. Skupinske maske običajno ne ostanejo neopažene, prav tako običajno ’’poberejo’’ najboljše nagrade.

 

Ponudnik velike izbire kostumov je spletna trgovina CoserZ. Izdelke odpošljejo v roku 5-10 delovnih dni, dostava pa po naših izkušnjah traja okoli 30 dni.

 

 

Pin It