Bizarni lepotni trendi Hollywood-a


Tako kot se spreminjajo modni trendi, se spreminjajo tudi lepotilni tretmaji. Lepša koža brez gubic, sijoči lasje in fit postava, so samo nekatere zapovedane lastnosti svetovnih zvezd.

Slavni naj bi prvi testirali najnovejše trende lepotilnih tretmajev, ki pa so včasih prav bizarni.

 

1. Maska iz zlata

Slika: Instagram: barrefaeli

 

Izraelka in Top model Bar Refaeli se razvaja s 24-karatno zlato masko, ki naj bi pripomogla k zdravi in sijoči koži. Maska naj bi delovala protivnetno, zmanjševala pojav aken in zavirala staranje kože.

 

2. Umetni zobje

Slika: welikeworld

Popoln nasmeh je še en trend, ki je postal skoraj nujen za vse Hollywoodske zvezde. Umetni zobje oz. nastavki iz porcelana, ki so popolne oblike, velikosti in snežno bele barve.

Slika: welikeworld

3. Krvavi lifting

 

Slika: Instagram; Paul Knoepfler

Pomlajevalna kura zvezdnice Kim Kardashian iz lastne krvi, naj bi preprečevala nastajanje gubic in pomladila obraz.

 

4. Tajska pomlajevalna kura z udarci

Ta posebna tehnika postaja vse bolj priljubljena. Z rahlimi udarci naj bi ojačali mišice obraza, koža naj bi bila bolj napeta. Za 15-minutno terapijo boste lahko odšteli tudi do 350 dolarjev za eno stran obraza.

5. Operacije ukrivljenega palca

 

Slika: Instagram, NewBeauty Magazine

 

 

Operacije ukrivljenega palca so med zveznicami že skoraj zapovedane, saj jih ima veliko zaradi nošenja visokih pet težave s hojo.

 

6. Maska, ki vsebuje čebelji strup

Slika: welikeworld

Maska, ki vsebuje čebelji strup, naj bi bila nadomestek botoxa brez uporabe igle. Tega postopka naj bi se po nekaterih informacijah posluževala tudi Kate Middleton. Maska naj bi zavirala staranje in pojav gubic.

 

7. Velaterapia oz. žganje las

 

Slika: Instagram; Robert  Bustamante

 

Priljubljena metoda, s katero se znebite razcepljenih konic. Gre za brazilsko tehniko, ki s pomočjo ognja zažge razcepljene konice. Tehnike se poslužujejo predvsem Victoria's Secret super modeli.

 

 

Pin It